site 2

Dit bevat een DEMO website, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Design

Ontwerp op maat volledig naar wens gemaakt speciaal voor u

Marketing

Optimale vindbaarheid en maximalisatie voor u en u bedrijf

web building

Website op maat gemaakt voor u en u bedrijf

Support

Hulp bij al u vragen over u website

Onze services

Webdesign

Webdesign

Uw webdesign moet vooral duidelijk zijn en uw bezoeker aanzetten tot actie. Wij verzorgen doeltreffend webdesign dat aansluit bij uw bedrijf. 

Een website met wervende teksten, duidelijke indeling en fantastische foto’s. Dankzij responsive webdesign is uw website op ieder apparaat (telefoon, computer en tablet) geoptimaliseerd.

Website bouwen

Wij maken professionele websites op maat waarbij de inhoud centraal staat. Wij kijken kritisch naar de teksten en herschrijven waar nodig. 

Wij bekijken samen welk design het beste voor uw bedrijf werkt. Wij bouwen de website met WordPress, een content management systeem waarmee u zelf wijzigingen kunt aanbrengen indien u dat zelf wilt.

SEO teksten

Een SEO website helpt u om een hogere positie te behalen in Google dan uw concurrenten. 

Potentiële klanten kijken zelden verder dan de eerste twee á drie pagina’s van een zoekmachine zoals Google. Het is daarom belangrijk dat uw website met bepaalde zoekwoorden op de eerste zoekresultatenpagina’s van Google wordt weergegeven. Dit resulteert in meer websitebezoek en daarmee voor meer potentiële klanten.

Webshop

Een webshop moet mooi, snel en functioneel zijn. Het moet klanten maken van bezoekers. Wij begrijpen dat als geen ander. 

Wij bouwen een professionele webshop die voor u uw gewenste resultaat oplevert. Zo weet je zeker dat uw functionele webwinkel er strak uitziet en goed vindbaar is in Google!

Afspraken planner

Meer afspraken = meer klanten = meer omzet. Dat weet u als geen ander. Wij maken het makkelijk voor de klant om een afspraak in te plannen. 

Wij bieden een geautomatiseerd afspraakplanner aan waar klanten zelf 24/7 hun afspraak kunnen plannen. Dat bespaart u veel tijd, e-mails en telefoontjes.

Rebuilding

Wilt u een dienst toevoegen aan uw bestaande site, rebranden of wilt u deze professioneler eruit laten zien? Of loopt u tegen problemen aan? Het maakt niet uit wie uw site eerst heeft ontwikkelt, wij nemen graag de service over!

U kunt deze aanpassingen op ieder gewenst moment naar ons mailen of ons bellen (zie contact). 

Ons team

“Ik denk dat wij met een frisse blik kunnen kijken naar alle huidige processen. Verbeterpunten signaleren en oppakken en zo werken aan een sterke klantrelatie.”

Ara Abdulla

SiteWorx is de website bouwer die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt

Professionele website laten maken of webshop laten maken bij een website bouwer waarmee het klikt. Wij doen daar alles aan. Wij brengen u met onze passie verder. In enkele weken levert ons webdesign bureau een totaalconcept.